Rada Seniorów w Suchedniowie

Rada Seniorow w Suchedniowie

Burmistrz Miasta i Gminy Suchedniów oraz Stowarzyszenie Grupa Inicjatywna POD PRĄD zapraszają do udziału w konsultacjach społecznych dotyczących powołania Rady Seniorów w Suchedniowie.

Konsultacje odbędą się w dniu 26 września 2017 r. w Suchedniowskim Ośrodku Kultury „Kuźnica” w godzinach 12.00-15.00

Spotkanie poprowadzi Jadwiga Olszowska-Urban - ekspert komunikacji interpersonalnej i społecznej, specjalista public relations.

Zapewniamy bezpłatny transport!

Potrzebę skorzystania z transportu należy zgłosić do Karoliny Gałczyńskiej - Szymczyk lub Pauliny Pedryc, tel. 41 254 186 wew. 12, adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., lub osobiście w biurze projektu, które mieści się w pokoju 202 w Urzędzie Miasta i Gminy w Suchedniowie.